dimecres, 9 d’abril del 2014

SISÈ AL "FEM MATES"!!

Tot va començar quan nosaltres tres: la Paula, l´Anna i l´Oriol vam saber que hi havia un concurs de mates, que es deia: FEM MATEMÀTIQUES.
Llavors vam decidir presentar-nos a la 1a fase. Consistia en resoldre tres  problemes superdifícils. Cadascú feia un problema perquè hi havien 3 problemes. A vegades  pujàvem a classe de l´organitzadora Marisa (hores del pati).Competíem contra 5 grups de 6è.
Més endavant vam saber que el nostre grup havíem passat a la 2ona fase!!!!!!!!!!!!!!!!
El dia 2 d´abril vam anar a la 2a fase que aquest any es feia a Lleida. Ens va acompanyar el pare de l´Oriol i allà ens van regalar una bossa amb: l´esmorzar que menjaríem després de fer la prova ràpida i també ens van regalar un bolígraf. Els nostres acompanyants eren la Irene i el Josep Ramón Miró i Mo . Més tard vam fer la prova ràpida després de la rebuda. Consistia en resoldre tretze problemes amb el mínim de temps possible, en aquesta prova vam acabar els tercers. Més tard vam esmorzar, després vam fer la prova de camp. Consistia en tres problemes molt llargs i difícils que teníem una hora i mitja de temps. Després vam anar a escoltar la Matemagia de Fernando Blasco, i vam aprendre moltes coses. A continuació vam dinar a l’aire lliure i vam muntar la catifa Sierpinski. Quasi al final del dia vam fer la prova individual que va durar una hora i quart. Quan vam acabar van fer la cloenda de premis.
..........I RESULTA QUE VAM QUEDAR TERCERS A LA PROVA RÀPIDA!!!!!!!!!!!!
Al final ens va venir a buscar el pare de la Paula.
Paula Font
Oriol Messegué
Anna Roca

RECOLLINT EL PREMI

FELICITACIÓ DE LA DIRECTORA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.