dijous, 19 de juny del 2014

El Delta des del Riu

Tercer i darrer dia de colònies. Ens despertem amb el ritme del limbo. Vam felicitar als que van fer l'aniversari, l'Andrea i el Miquel. Després, des de l'alberg vam enviar molts petons i abraçades al nostre company Martí perquè la nit anterior l'havien operat. Després de donar ànims al Martí vam esmorzar, vam recollir les maletes, i vam anar a un vaixell turístic que ens portaria a la desembocadura de l'Ebre. El Jordi Clariana ens va ensenyar un efecte meteorològic, anomenat halo. Vam veure els flamencs a la vora del riu.
Al tornar a  l'alberg vam dinar i per la tarda vam anar a Món Natura del Delta de l'Ebre, on ens van explicar com eren les salines i quins animals hi havien. Vam provar la sal i també ens van explicar quin ball fan els flamencs mascles per conquistar a les femelles. El ball és molt divertit! Vam mirar ocells des del mirador de la llacuna de la Tancada.
I per acabar vam navegar amb les barques de perxar, era una activitat bastant divertida i a la vegada difícil. En alguns moments quasi en caiem de la barca! Al moment de tornar vam mirar una pel·lícula.
Ens ho vam passar molt bé, però ja enyorem el delta.

Redactors: Eric i Ian P.

Hem xalat de veritat, que diuen per aquí baix. Arribem cansats però satisfets. El Delta i les aventures que hi hem viscut ja formen part del nostre bagatge personal. Agrair que la intervenció del Martí hagués anat bé. I agrair-vos a tots el bé que us heu portat, fet que ha facilitat unes colònies xulíssimes. A reposar i bon estiu!

Els profes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.