dijous, 26 de febrer del 2015

Ens hem posat la gorra

El Posa't la gorra es va fer diumenge passat a la Seu Vella. Quan vam entrar al Turó el primer que vam veure era una tenda on venien gorres que col·laboraven amb l’associació AFANOC. AFANOC és un grup de gent que col·labora amb els nens i nenes que tenen càncer per poder-los ajudar. Ens en va parlar el nostre company Dídac a classe, ell en forma part i està molt content de la feina que fan.



A la Seu vam veure uns quants personatges del Club Banyetes com per exemple el Banyetes, un drac, una gota, un mussol...

Més tard a l'escenari principal uns nens van cantar la cançó de posa't la gorra, bon dia dels Pets i moltes més. A la cançó de posa't la gorra van sortir unes nenes a ballar i com que el ball era molt divertit,  tothom s'hi va sumar.

També hi havia diferents jocs per als infants repartits per tots els espais de la Seu, a dins i a fora: el parxís dels xuclis, les parelles de fruites, el laberint, superar obstacles... Al final de tot vam trobar els policies, els bombers, l’ambulància i unes noies que pintaven la cara, que eren alumnes de batxillerat i mestres del col·le i voluntàries de SED-Lleida.
Ens ho vam passar tant, tant bé que l’any que ve tornarem a anar-hi!!!


Periodistes: Noelia i Paula. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.