dimecres, 15 d’abril del 2015

Dia matemàtic de primera!

Avui,  dia 15 d’abril hem anat a l’institut de la Mitjana per participar a la segona fase del concurs matemàtic “fem mates”.

A l’arribar ens hem reunit al pavelló per distribuir-nos a les aules de l’institut, per començar la prova individual. Hem tingut una hora i mitja, per completar els problemes. En acabar, ens han donat una plantilla per a poder fer un calidocicle, una figura en relleu.  Tot seguit, hem anat a esmorzar xocolata amb xurros al menjador. Després hem anat cap a la Mitjana per fer una gimcana per grups.

Al principi, hem fet  una prova inicial, per donar lloc a les altres. Com a màxim podíem obtenir  3 punts a cada a prova, que eren marcats amb gomets. Eren proves de mesurar, calcular i fer anar la lògica. Finalment, hem vist un espectacle de màgia, protagonitzat per l’Adrià Codina, un alumne de la nostra escola. Ens hem endut una sorpresa a l’entrega de premis, ja que tots dos grups hem pujat al podi de la gimcana amb tercera posició. A més a més, la Mar i la Carme han passat a la següent fase de la prova individual. Aquesta prova tindrà lloc el dissabte 9 de maig a Vic.


Ha sigut un dia fantàstic i els hi desitgem molta sort a les amigues guanyadores! 
  
Periodistes: ​Carme, Judit, Laura, Anna, Ares, Mar, Maria i Pili


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.