dimarts, 9 de juny del 2015

Dimarts: un dia molt guai!

Bona nit pares i mares! Durant el dia d'avui hem fet moltes coses. Primer ens hem llevat i amb pijama hem ballat zumba. Hem esmorzat i després hem baixat a Espot a fer la descoberta del poble. Hem après moltes coses del poble i hem fet el ruc amb la càmera de fotos. A cada prova una foto. Les pengem aquí mateix.
Tothom s'ha esforçat perquè un gran premi hi havia. Es tractava de descobrir un enigma a l'estil Leonardo da Vinci (llegint al revés). Amb l'enigma ens han donat una clau per obrir un gran tresor. Unint les 9 claus dels grups hem obert la capsa de llaminadures!

Després hem fet una desfilada carretera amunt amb capelina perquè estava plovent. Hem dinat, temps lliure i desgraciadament la gimcana marrana no hem pogut dur a terme perquè ha plogut força. La farem divendres, si es pot.

Hem acabat els súper tallers previstos mentre hem vist un espectacle de pedres a fora. També hem assajat les cançons del concert de dijous i ara toca dutxes. A l'acabar de sopar ens espera el joc de por que encara no sabem si el farem a fora o a dins. Total, un dia molt interessant, divertit, intens, entretingut, fantàstic, emocionant... guai!

Els periodistes: Eduard Clariana, Anna Masllorens, Santi Plana, Albert Raya, Èric Guerrero, Lucia Milla, Oriol Larroya, Biel Sánchez

Avui l'ambient és de colònies total. Temps per jugar, cantar, riure, fer manualitats, caminar, temps per mandrejar a la migdiada... un dia ple, fins i tot de contrasts: ens hem llevat amb un sol esplèndid que ens ha respectat tota la programació fins a l'acabar la descoberta. Així hem estrenat les capelines i ara ja sabem que funcionen per si algun altre dia ens convenen. La pluja no ha espatllat pas el caliu, al contrari. La tarda molt plena de color i d'activitats. Estem molt contents de la jornada i de com creix el caliu entre el grup. Demà tirem cap amunt, per tant no tindreu crònica perquè no hi ha massa cobertura allí al refugi. Hi pugem segurs que serà una bona aventura i que si cauen quatre gotes no ens espatllarà pas el repte. Al mal temps bona cara. Una abraçada dels profes i pares que estem per aquí fent mil i un papers de l'auca. Ep, súper satisfets i mega motivats.

PD: hem fet el joc de nit a l'interior de la casa. Bestial! Ara a dormir plàcidament somiant amb l'alta muntanya.
Els profes i pares

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.