divendres, 22 d’abril del 2016

Educació viaria

Durant aquest curs han vingut uns policies de la guàrdia urbana a l’escola. Ens han fet un curset per aprendre a circular per la ciutat, poble... I també com a vianants. I el premi ??? Es clar que hi ha premi !!!  
Durant aquesta setmana els nens i nens de 5è hem anat al Turó de Gardeny a fer un circuit per veure què havíem après. Aquest circuit era com Lleida amb miniatura !  
Allí hi havia : semàfors, marques vials... La primera hora del matí ens va dividir la classe entre dos. Mitja classe va fer de vianant i l’altra meitat anaven en bicicleta. Havíem de circular respectant les normes i teníem tres vides. Cada error ens restava una vida. I si ens quedàvem sense vides ens quedàvem mirant com ho feien els nostres amics. Quedàvem eliminats.
Després vam esmorzar. Una vegada havíem esmorzat, ens vam dividir en tres grups. Un grup va fer de vianant, l’altre va anar en bicicleta.
 I no us perdeu la novetat! L’altre grup va circular amb... cars!!!!! La primera vegada els cars costaven de conduir i també feien impressió.

Va ser molt divertit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.