diumenge, 4 de juny del 2017

Entrega premis XXII edició de la prova Cangur

El dilluns 29 de maig vam anar a Barcelona a l’entrega de premis de la prova Cangur.
Al començar l’acte ens van presentat a les autoritats, la consellera d’ensenyament i el president de l’Associació Catalana De Matemàtiques, entre d’altres.
Al “podi” hi havia 5 posicions , les 3 primeres, i els grups A i B, per a reconèixer a més gent, cosa normal, tenint en compte que a 5é hi participaven més de 18000 persones. L’entrega de premis s’organitzava entregant primer el premi als nens del grup B, seguidament al grup A i finalment a les 3 primeres posicions.
Una anècdota que hi havia és que quan es van fer pictogrames amb la gent que hi havia en cada posició, amb cangurets. A 6é de primària hi havia una anècdota, que era que hi havia 19 primeres  posicions!!!!!!!!!! El pictograma semblava una piràmide gegant de cangurs.
Em vaig sentir una mica neguitós, però a l’hora content per haver-ho aconseguit.
De la mateixa manera que m’emporto aquesta alegria m’emporto cap a Lleida un parell de reptes, el primer aconseguir el pin de plata(un reconeixement de l’Associació Catalana de Matemàtiques per a la gent que aconsegueix quedar en bona posició en diverses edicions) i alhora aconseguir que més gent sigui valenta de participar-hi.


Joaquín Millán Aldaz, 5è B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.